top of page

Balónky na svatbě? Určitě ANO!

Balónky bezesporu patří ke každé významné a slavnostní události. Naši klienti objednávají balónkové výzdoby primárně na narozeninové oslavy, firemní výročí nebo maturitní plesy. Na svatbu si je nevěsty nevybírají. Proč tomu tak je? Balónky se přece na svatbu nehodí. Svatba potřebuje něco víc "wow". Možná Vás v tomto článku překvapíme tím, jak krásně se dají balónky zakomponovat do moderní a vkusné svatební výzdoby.


Jako se vrací trendy v módě a my postupně začínáme vytahovat naše staré zvonáčové kalhoty, tak i balónky postupně začínají být velice moderní a oblíbenou svatební výzdobou. Tímto článkem Vás provedeme všemi možnými způsoby, jak zakomponovat balónky do Vaší svatby. Popíšeme a ukážeme Vám, jakým způsobem moderní balónkovou svatbu vytvořit.


1. Vstup na balónkovou svatbu

Zaujměte své hosty už u vstupu svojí originální a nepřehlédnutelnou výzdobou. Balónkový oblouk, který bude sloužit jako slavnostní vstupní brána, je skvělým způsobem, jak v hostech vzbudit pocit, že přichází na slavnostní událost. Pokud nemáte prostor, kde bránu vytvořit, využijte uvítací cedule s balónkovým buketem.



2. Svatební výzdoba

Balónky mohou být zakomponovány do každé části a prostoru Vaší svatby. Nafoukněte je například heliem a rozmístěte podél cesty až k místě obřadu. Pro vytvoření balónkových trsů nebo girland, které se přivazují k pevnému bodu, se nafukují vzduchem. K připevnění Vám postačí těžítko či lepící páska. Celou balónkovou výzdobu můžete doplnit o svatební květiny.








3. Obřadní místo

Obřadní místo je nejdůležitější místo celé svatby. Zde si slíbíte lásku a věrnost do konce života. Vytvořte proto velkolepou slavobránu za pomoci kovových slavobrán, které naleznete v naší půjčovně dekorací. Nabízíme všechny možné tvary. Pak už stačí přidat balónky, které Vám budou ladit k výzdobě, květiny a dílo je hotovo.






















4. Svatební hostina

Místo svatebního hodování s sebou rovněž nese spoustu možností výzdoby. Zde myslete i prakticky, aby přebytečná výzdoba spíš nepřekážela. Skvělým řešením jsou vznášející se balónky nafouknuté heliem. Balónky jsou ke stolu připevněny stuhou, tylem nebo lýkem. Další variantou je ozdobit tabuli mini balónkovými trsy položenými mezi inventářem.



5. Sweet bar/Sladký koutek

Vyzdobený sweet bar neboli sladký koutek je novodobý svatební must have. Vypíchněte zde Vaše dobroty balónkovou výzdobou. Vytvořte velkou girlandu, kterou upevníte na sladkou stěnu nebo trs, který upevníte k zemi. Nebo si vyberte pro Váš sladký koutek štafle z naší půjčovny, které ozdobte květinami v kombinaci s pnoucí balónkovou girlandou.






6. Fotokoutek

Fotokoutky jsou součástí svatební zábavy. Vytvořte si stěnu s vaším novým společným příjmením a datem svatby. Věřte, že tahle stěna nebude slušet jenom vám, ale i vaším hostům. Design koutku může být opět inspirován stylem Vaší svatby. Můžete využít slavobránu a přemístit ji po obřadu do fotokoutku. Možností je nespočet.








Přesvědčili jsme vás, že balónky na svatbu rozhodně patří. Vypadají úžasně, slavnostně a šíří veselou náladu. Dalším velkým plusem je cena. Když porovnáte pořizovací cenu balónků a květin, zjistíte, že balónky jsou "hodně muziky za málo peněz".


Pokud vás tento článek zaujal a zvažujete balónky použít na své svatbě, neváhejte nás kontaktovat a společně vymyslíme výzdobu, která posune vaší svatbu zase o kousek dál.


Za tým Party Rebels

Kristýna

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page