top of page

Jak zorganizovat trendy rozlučku se svobodou

Svatební sezóna je v plném proudu a s tím zcela bezpochyby souvisí i rozlučky se svobodou. Rozlučka se svobodou se za poslední roky vyvinula z nenápadné večeře nebo oběda, který se konal den před svatbou, v plnohodnotný party den nebo dokonce víkend, doplněný sladěnými outfity, pronajatými apartmány a vlastními hashtagy. Plánujete rozlučku se svobodou? Zde je návod, jak to udělat správně.


Rozlučku se svobodou tradičně plánuje nevěstina svědkyně a družičky, ale zde neexistují žádná pevná pravidla! Je naprosto v pořádku, pokud chce nevěsta plánování zvládnout sama. Nejdůležitější je pamatovat si, že mnoho názorů se rychle stane katastrofou. Nejlepší je, aby plánování vedli jeden nebo dva lidé, zpravidla ti nejbližší nevěstě a jejímu stylu, a zbytek by se měl snažit co nejvíce řídit proudem.


Převezměte kontrolu

Jakmile se dohodnete na místě konání, začněte proces plánování tím, že se rovnou zeptáte nevěsty, co je na jejím seznamu věcí, které musíte zahrnout do programu a co je naopak zakázané. Možná budete překvapeni, když zjistíte, že vaše nejdivočejší kamarádka nemá zájem o striptéra, nebo vaše konzervativní kamarádka chce nosit diadém a šerpu. . . celou dobu. Můžete být v pokušení zeptat se všech ostatních hostů na nápady nebo preference. Dobře to zvažte. Zatímco sdílení plánovací zátěže s jedním dalším důvěryhodným přítelem nebo družičkou může být užitečné, sbírání návrhů a názorů od všech pozvaných může být totální noční můra. Pokud se nechystáte naplánovat nějaké vážně divoké aktivity, které by mohly jednoho z účastníků vyděsit (skydiving, skupinové tetování), předpokládejte, že přátelé nevěsty budou souhlasit se vším, co naplánujete. Alespoň dobří přátelé by měli být dobrými parťáky.


Promyslete rozpočet

Je rozumné oslovit pozvané s odhadem nákladů na party a navrhnout, aby vás lidé s jakýmikoli obavami kontaktovali individuálně. V rozumných mezích přizpůsobte své plány tak, aby se vešly do nejmenšího rozpočtu. Odtud je jedním z nejjednodušších způsobů, jak nakládat s financemi, požádat každého z hostů, aby organizátorovi zaplatil předem za všechny aktivity pro družičky – hotel, jídlo, dopravu, aktivity, jakékoli zábavné dekorace atd. Vyhnete se tak nepříjemným e-mailům typu „Hej, ještě jste mi nezaplatili“ po události. Pokud po akci zbydou nějaké peníze, vraťte je hostům. Pokud se rozhodnete jít touto cestou, ujasněte si, co je a co není zahrnuto. Tradičně se náklady za nevěstu rozpočítávají mezi všechny účastníky rozlučky, ale nemuíste se tímto trendem řidit.


Teď začíná zábava

Níže pro vás máme pár tipů, témat a nápadů, jak takovou rozlučku pojmout. Vyberte si ten, který perfektně sedí pro vaší budoucí nevěstu!


1. Disco rozlučka s karaoke

Připravte si flitrové bundy a kalhoty, protože nic nejde dohromady lépe než třpytivá kombinéza a žhavý mikrofon! Nápady na disco rozlučku se svobodou jsou nepopiratelně zábavné a jedinečné. Můžete si zarezervovat soukromou karaoke místnost a zpívat, dokud slunce nevyjde.


2. Festivalová rozlučka

Pokud milujete hudbu a milujete hudební festivaly, je pravděpodobné, že tento nápad na rozlučku se svobodou je pro vás sázkou na jistotu. Shromážděte crew (a své oblíbené festivalové oblečení) a udělejte si nezapomenutelný víkend!

Toto téma rozlučky se svobodou je ideální, pokud nevěsta plánuje podzimní svatbu, protože tolik hudebních festivalů se koná v jarních a letních měsících. Koneckonců, kdo řekl, že rozlučka se musí konat pár dní před svatbou? Milujeme myšlenku plánovat týdny nebo měsíce dopředu a udělat z toho něco speciálního.




3. Pool Party

Je to klasika, pokud jde o nápady na divokou rozlučku se svobodou: párty u bazénu je VŽDY dobrý nápad. Objednejte si tematicky sladěné plavky, přibalte si pár plovoucích zásnubních prstenů a nasávejte slunce se svojí partou! Není nic ikoničtějšího léta než toto téma rozlučky se svobodou.


4. Plavba na houseboatu

V tropickém letním počasí je skvělým plánem pro nezapomenutelnou party pronajmutí houseboatu a project si centrum Prahy na Vltavě s vychlazeným drinkem v ruce.



5. Den ve Spa

Nikdo si nikdy nebude stěžovat, že stráví den v lázních, a je VELKÁ pravděpodobnost, že to vaše nastávající BFF potřebuje víc, než tušíte. Připravte pro nevěstu opět něco extra a objednejte sladěné župánky. Nevěsta ten svůj může později využít na svatbě při přípravách.



6. Zaznamenejte vše na Instax

Rozlučka se svobodou je pouze jedna. Zvěčněte všechny momenty tohoto jedinečného dne a odneste si památku ještě ten den. Pokud Instax nemáte, nemusíte pořizovat nový. Můžete si ho od nás na konkrétní termín bez starostí zapůjčit. Více informací nejdete zde.





7. Venkovní party

Teplé jarní a letní počasí přímo vybízí k organizaci rozlučky venku. Ať už plánujete rozlučku na zahradě, v parku nebo někde na střeše s vyhlídkou, moc rády vám připravíme pohodlné a hlavně stylové posezení a výzdobu tzv. chill zóny.
















Vždy připravujte program podle stylu a zálib nevěsty. Plánování rozlučky se svobodou pro vaší nejbližší kamarádku může být stresující. Pamatujte, že jí znáte nejlíp a moc dobře víte, co jí potěší. Pokud potřebujete s realizací nebo výzdobou malou výpomoc, neváhejte nás kontaktovat. Moc rády vymyslíme koncept rozlučky, který bude šitý na míru pro budoucí nevěstu.


Za tým Party Rebels

Kristýna

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page