top of page

Tipy, jak oslavit Valentýn doma, do kterých se zamilujete!


Oslava Valentýna může během pandemické situace vypadat jinak, než jsme zvyklí. Poslední 2 roky páry zažily velká omezení a nemohly si užívat randění, tak jak by si třeba představovaly. Stále však existují způsoby, jak bezpečně a nápaditě oslavit Valentýn navzdory pandemii v prostředí Vašeho domova.


Výzdoba

Nic nenaladí atmosféru jako tématická zamilovaná výzdoba. Přitom stačí tak málo. Nafoukněte balónky, využíjte světýlka z Vánoc a zapalte svíčky. Můžete se inspirovat i různými valentýnskými DIY.






Balónková pošta

Jste pracovně vytíženi a nemáte čas ani energii cokoliv plánovat a vytvářet? Nevadí, valentýnské překvapení zařídíme za Vás! Dejte najevo své polovičce, že na ní myslíte a objednejte si u nás balonkovou poštu. Rádi Vám vymyslíme balíček přímo na míru i s osobním vzkazem od Vás nebo se můžete inspirovat naší valentýnskou nabídkou zde.





Home-Spa

S několika svíčkami, masážním olejem a pleťovými maskami můžete vytvořit noc hýčkání pro sebe a svou polovičku. Svého partnera můžete překvapit relaxační masáží a koupelí společně se sklenkou vychlazeného sektu.


Domácí kino

Netflix&Chill je díky pandemii už zaběhnutým pojmem. Troufáme si ale tvrdit, že domácí kino si ve svém obýváku nevytvoříte každý den. Projektor je skvělým pomocníkem a dá se využít nejen při romantických večerech. Přidejte pár světýlek, položte si na zem deky a polštáře a máte domácí kino!






Upečte společně něco sladkého!

Valentýn je o zákuscích, ale proč si letos místo toho, abyste si koupili bonboniéru, neupečete s partnerem něco dobrého? Podívejte se na Vaše oblíbené dezerty a najděte ten, který vám bude chutnat oběma.


Zmapujte si budoucí dovolenou

To, že letos na Valentýna zůstanete doma, neznamená, že nemůžete snít o vzdálených místech, která byste mohli navštívit. Vytiskněte si mapy a fotografie a užijte si noc plánováním skutečné nebo vysněné dovolené.


Vytvořte si vlastní zamilovaný koktejl

Můžete si umíchat oblíbený koktejl... nebo si můžete vytvořit svůj vlastní! Vytvořte jedinečný koktejl na oslavu Vaší společné lásky s použitím Vašich oblíbených ingrediencí. Začněte se základním likérem a poté si hrajte s různými mixy, dokud nenajdete perfektní kombinaci.



Může být snadné vyvinout na sebe tlak, abyste udělali Valentýna výjimečným díky velkolepému gestu nebo dárku, ale my jsme tu od toho, abychom Vám připomněly, že nejdůležitějším dárkem na Valentýna je čas strávený společně. <3 Pokud stále tápete, jak Valentýna oslavit nebo obzvlášnit, můžete využít naše služby jako je například balónková pošta. Rády Vám nafoukneme balónky se vzkazem a dovezeme na požadované místo. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, protože nic není hezčího, než být poslíčkem lásky. :-)


Za tým Party Rebels

Kristýna

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page