top of page

Jak moc je důležité téma maturitního plesu?

Je to den, na který maturanti čekají celé čtyři roky. Nemůžeme se divit, že si přejí, aby vše bylo perfektní. Celé plánování maturitního plesu začíná výběrem tématu, a to dokáže ovlivnit atmosféru, výzdobu nebo výběr písní na předtančení a polonézu. Pokud hledáte téma, které není ohrané, můžete se inspirovat tipy v našem článku!


1. Comic book

Díky tomuto tématu se může stát každý maturant hrdinou a to ještě před maturitou. :-)





2. Under the sea neboli pod hladinou

V zahraničí je toto téma stálicí maturitních plesů. U nás v ČR si svojí popularitu stále úplně nezískalo a za nás je to veliká škoda, protože nabízí nespočet možností na výzdobu, grafické zpracování lístků, ale i spoustu zajímavých variací na předtančení.




3. Alice in Wonderland

Alice in Wonderland neboli Alenka v Říši divů je se svým bláznivým příběhem a prostředím skvělým tématem, pokud chcete vytvořit nezapomenutelný ples.








4. Candyland

Výzdoba z bonbónů a lízátek zní docela suprově ne? A jako bonus můžete část výzdoby po plese sníst a obalit si trochu nervy před maturitou. Můžete si být jistí, že neexistuje sladší téma maturitního plesu.




5. Začarovaný les

Vytvořte pouť kouzelným lesem. Jen si to zkuste představit, pohádkové lucerny visící na stromech, květiny a dále je pouze na Vaší fantazii, co vše se může skrývat v začaroveném lese.



6. Winter Wonderland

Víme, že pro většinu lidí je zima nejméně oblíbeným ročním obdobím. Musíte ale uznat, že není nic víc kouzelnýho než zasněžená zimní krajina. Když k tomu přidáte krásné večerní šaty, vykouzlíte skvělé téma maturitního plesu.



7. Saints and Sinners

Saints and Sinners, dobro a zlo nebo Fire and Ice? Toto téma lze pojmout mnoha způsoby. Vždy si ale můžete být jistí, že to bude zábavné a originální. Pomyslně rozpulte taneční sál a vytvořte dva odlišné světy. Jakou stranu si vyberete?



8. Out of this galaxy

Vesmírný ples je jedno z témat, kde se fantazii meze rozhodně nekladou a upřímně, kdo se na nějakém tom maturáku už nevystřelil mimo tuhle galaxii? :-)


Pokud Vás žádné z těchto nevšedních témat nezaujalo, vždy můžete zvolit osvědčená témata jako jsou jednotlivé dekády 20. století, Casino, Cesta kolem světa, Harry Potter, Karneval nebo například Maškarní.


Výběr tématu je prvním krokem k organizaci Vašeho maturitního plesu. Vždy vybírejte téma, které Vám je blízké, umíte si do něj představit výzdobu, doprovodné písničky nebo kostýmy na předtančení. Pokud byste chtěli s organizací plesu poradit, neváhejte nás kontaktovat. První informační schůzka je zdarma a hlavně zcela nezávazná. Za tým Party Rebels

Kristýna









0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page